ALMA® – toiminnanohjausjärjestelmä teknisille aloille

ALMA® on teknisen alan suunnitteluun, kunnossapitoon, dokumentaatioon ja projektinhallintaan monipuolisesti soveltuva toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmää kehittää ja ylläpitää Vitec ALMA.

ALMA® tarjoaa monimutkaisen teknisen tiedon hallintaan yhden integroidun toiminnanohjausjärjestelmän.  Sen avulla ratkot yrityksesi tiedonkulun ja -hallinnan haasteita, kehität kunnossapitoa ja vähennät tuotantokatkoksia ja viivästyksiä. Lyhyesti sanottuna ALMA on toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla parannat tuotantolaitoksesi käyttövarmuutta.

Tarvitset vain yhden toiminnanohjausjärjestelmän

ALMA toiminnanohjausjärjestelmä voi ratkaista yrityksesi tiedonhallinnan haasteet yksinkertaisella tavalla. Teknisen alan yrityksillä on usein käytössään lukuisia sovelluksia ja erilaisia tietojärjestelmiä. ALMA tarjoaa monimutkaisiin tietosaarekkeisiin yhden integroidun järjestelmän, joka sisältää vaadittavat ominaisuudet ja toiminnot yrityksesi tarpeen mukaisesti.

ALMA toiminnanohjausjärjestelmän avulla voit ottaa tarvittaessa tuotantolaitoksen koko elinkaaren hallintaasi: avullamme varmistat, että laitoksesi tieto pysyy varmassa tallessa ja on aina hyödynnettävissä ajantasaisesti.

ALMA toiminnanohjausjärjestelmän hyödyt

Toimialatuntemus

Henkilöstömme on kehittänyt teknisen alan ja teollisuuden asiakkaidemme prosesseja ja järjestelmiä jo lähes neljänkymmenen vuoden ajan.

Toiminnan kehitys

Toimialatuntemukseemme perustuen teemme kunnossapidon prosessi-, nykytila- sekä järjestelmäkartoituksia. Niiden avulla pystymme antamaan sinulle käytännöllisiä kehitys- ja ratkaisuehdotuksia.

Sujuva tiedonhallinta

Yhdessä integroidussa järjestelmässä tieto on tallessa, tieto on reaaliaikaista ja luotettavaa, tieto on dokumentoitu huolellisesti ja se kulkee ihmisten ja osastojen välillä. Se helpottaa ihmisten työtä.

Paremmalla tiedolla parempia päätöksiä

Kun kaikki yrityksesi, tuotantolaitoksesi tai kiinteistösi tekninen tieto kirjataan yhdellä kerralla yhteen järjestelmään tiedon laatu ja saatavuus paranevat. Se auttaa tekemään parempia päätöksiä.

Varmista kilpailukykysi

Kun korvaamaton tieto ja osaaminen eivät katoa, voit helpommin kehittää ja tehostaa esimerkiksi kehitysprojekteja, kunnossapitoa ja tuotantoa. Kaikki tämä lisää tuotantolaitosten ja kiinteistöjen käyttövarmuutta. Tieto parantaa kilpailukykyäsi.

Ota yhteyttä!

Jos haluat tutustua tarkemmin ALMA®-toiminnanohjausjärjestelmään, kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Katso yhteystiedot

Integroi tieto ja toiminnot

ALMA toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuudet


Olemme kehittäneet ALMA toiminnanohjausjärjestelmää (ERP) vuodesta 1986 lähtien yhteistyössä asiakkaidemme ja tietoliikenne- sekä teollisuusalan yhteistyökumppaneidemme kanssa.

ALMA on toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla voit integroida  hajallaan olevan, monimutkaisen teknisen tiedon ja yrityksesi eri toiminnot yhteen.

Tehokas ja moderni toiminnanohjausjärjestelmämme koostuu erillisistä osioista eli moduuleista, joista voit koostaa juuri yrityksesi käyttöön sopivan kokonaisuuden. Voit ottaa tarvittaessa moduulit käyttöön myös vaiheittain.

Kenelle ALMA® on tehty?

Ratkaisu teknisen tiedonhallinnan haasteisiin

Asiakkaitamme yhdistää halu ratkaista teknisen tiedonhallinnan haasteita ja siten kehittää toimintojaan kuten kunnossapitoa. ALMA toiminnanohjausjärjestelmä on kehitetty integroivaksi ohjelmistoratkaisuksi yhteiskunnan kannalta kriittisten toimijoiden tiedonhallintaan. Asiakkaamme ovat pääosin seuraavilta toimialoilta:

 • Energia-ala
 • Elintarvikeala
 • Huolto-ja-palveluliiketoiminta
 • Kiinteistöala
 • Projekti- & Insinööritoimistot
 • Prosessiteollisuus
 • Kemianteollisuus
 • Kaivosteollisuus
 • Metalliteollisuus
 • Veden käsittely
 • Metsäteollisuus

Tutustu tarkemmin toimialakohtaisiin ratkaisuihimme!

Katso toimialat -->

Ota yhteyttä!

Jos haluat tutustua tarkemmin ALMA®-toiminnanohjausjärjestelmään, kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Katso yhteystiedot