Kimmo Hollanti nimitettiin kunnossapitoratkaisujen tuotepäälliköksi

ALMAn kunnossapidon ratkaisuasiantuntijana työskentelevä Kimmo Hollanti on nimitetty kunnossapidon ratkaisujen tuotepäälliköksi 1.9.2019 alkaen.

ALMA:n palveluksessa jo kahdeksan vuotta viihtynyt Kimmo Hollanti aloitti ALMA:lla tuotekehityksessä ja siirtyi siitä viisi vuotta sitten ohjelmistojen käyttöönottoon.

Nyt urapolku kulkee jälleen eteenpäin, ja Hollanti on nimitetty kunnossapitoratkaisujen tuotepäälliköksi. Hän jatkaa edelleen myös asiantuntijatehtävissä ja vastaa sekä kunnossapitoratkaisujen ylläpidosta että eteenpäin viennistä.

”ALMA:n vahvuus on sen joustavuus ja että sillä voidaan hallita kattavasti kaikkea tietoa. ALMA mahdollistaa järjestelmänä monipuoliset ja laajat ratkaisut asiakkaiden tiedonhallintaongelmiin”, hän toteaa tuotteeseensa tyytyväisenä.

Koulutukseltaan Hollanti on tietotekniikan insinööri (amk) ja valmistunut Centria-ammattikorkeakoulusta. Työpaikkana ALMA on ollut miehelle mieleinen.

”Täällä saa vastuuta ja olla mukana tekemässä todella mielenkiintoisia asiakasprojekteja. Meillä on hyvä ja osaava porukka ja kaikilla on vaikuttamismahdollisuus asiakkalle tarjottavien ratkaisujen kehittämisessä. Kunnossapidon tuote on ylivoimainen, eikä tämä ei ole mitään myyntipuhetta. Sillä on todella helppo tehdä asiakkaalle ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin”, hän myhäilee.

Kunnossapitoratkaisujen tuotepäällikkönä Hollanti on yhteydessä asiakkaisiin, joilla ALMA on jo käytössä.