Vitec ALMAn tukitiimi toimii nopeasti

Vitec ALMAn tukitiimi vastaa asiakkaiden kysymyksiin nopeasti ja toteuttaa myös pienempiä asiakasprojekteja. Tärkeintä tiimille on tyytyväinen asiakas, joka pääsee nopean tukipalvelun ansiosta mahdollisimman tehokkaasti hyödyntämään ALMAn kaikkia ominaisuuksia.

Vitec ALMA perusti erityisen asiakkaiden tukitiimin kesäkuussa 2021. ALMA-ohjelmisto sisältää nykyisin niin paljon erilaisia ja monipuolisia ominaisuuksia, että niiden käyttötukeen kannattaa panostaa.

Asiakkaat ovat valveutuneita ja he ovat käyttöönoton yhteydessä oppineet käyttämään ALMAa ja sen ominaisuuksia. Ihmiset kuitenkin vaihtuvat ja asiakkaiden toimenkuvat muuttuvat. Niinpä varsinkin harvemmin käytettävät ominaisuudet pääsevät joskus unohtumaan. Meiltä tukitiimistä neuvoa ja tukea saa niihin tilanteisiin nopeasti", vakuuttaa syyskuun alussa tiimissä aloittanut tuki-insinööri Teemu Urpilainen.

Yksittäisiin kysymyksiin vastaamisen ja ratkaisujen etsimisen lisäksi tukitiimin viisi henkeä toteuttaa myös pienempiä asiakasprojekteja. Eräs tehtävä on myös Vitec ALMAn sisäisen tuen tarjoaminen ja tuotekehitystyön tukeminen.

Asiakastuki yhdestä paikasta

Urpilaisen mukaan tukitiimi on ikään kuin asiakkaan laskeutumissivu, jonka kautta tarvittava tieto on aina saatavissa. Joskus tiimin on tehtävä pikkuisen salapoliisityötä, jotta ratkaisu ja vastaus löytyvät. Mutta aina ne löytyvät.

Yhteydenotot tulevat meille yleensä sähköpostilla ja tukitiimin osoite (alma-tekninentuki@vitecsoftware.com) onkin meillä jatkuvassa seurannassa. Jos me emme heti tiedä vastausta kysymykseen, niin tiedämme ainakin, mistä vastausta kannattaa lähteä etsimään. Asiakasta ei siis pompotella ihmiseltä tai tiimiltä toiselle vaan yksi yhteydenotto riittää lähes aina", jatkaa Urpilainen.

Kesätyöntekijästä Vitec ALMAn tuki-insinööriksi

Teemu Urpilainen aloitti työnsä Vitec ALMAssa alunperin kesätyöntekijänä. Asiat loksahtelivat kesän lopussa sopivasti paikalleen, jonka seurauksena Urpilainen jatkoi syyskuun alussa kesäduuniaan tuki-insinöörinä. Päättötyö Centria ammattikorkeakouluun on hänellä vielä tekemättä, mutta pian Urpilainen on virallisesti tieto- ja viestintätekniikan insinööri.

Kesäduuni oli aivan loistava tapa perehtyä ALMA-ohjelmistoon ja sen erilaisiin toimintoihin. Tein kesän aikana hommia koodauksesta aina pienempiin asiakasprojekteihin saakka. Paljon minulla on kuitenkin vielä opittavaa. Onneksi joka päivä oppii jotain uutta", kertoo Urpilainen.

Vitec ALMAn ihmisiin ja yrityskulttuuriin Urpilainen ehti tutustua kesäkuukausien aikana, joten hän tiesi aika hyvin, mikä syyskuun alussa odotti.

Siitä oli todella hyvä jatkaa."

Vitec ALMAn tukitiimin yhteystiedot

Parhaiten Teemun ja muun Vitec ALMAn tukitiimin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta alma-tekninentuki@vitecsoftware.com

tai

puhelimitse kello 8:00 – 16:00 välillä numerosta 010 419 8540.