Uralla eteenpäin: Timo Pyhäluoto on nimitetty projektipäälliköksi

Vitec ALMAn Raahen yksikössä työskentelevä Timo Pyhäluoto on nimitetty projektipäälliköksi 1.4.2020 alkaen.

Aiemmin ALMAlla projekti-insinöörinä työskennellyt Timo Pyhäluoto on nimetty huhtikuun alusta projektipäälliköksi. Keväällä 2018 ALMAlla aloittanut Pyhäluoto on ollut vahvasti mukana erilaisissa asiakasprojekteissa ja apuna tukipalvelutiimissä. Viime aikoina hän on vetänyt itsenäisesti kunnossapidon käyttöönottoprojekteja sekä liittymärajapintoihin liittyvää projektia, joten tittelin muutos oli luonteva jatkumo hänen urapolullaan.

Pyhäluoto toteaa, että projektipäällikön tärkein tehtävä on varmistaa, että projekti etenee suunnitellusti ja kaikilla projektiin kuuluvilla on siitä tarvittavat tiedot. Työnsä innostavana elementtinä hän mainitsee kiinnostavat ja valveutuneet asiakkaat.

”Näen työssäni monimuotoisesti erilaisia asiakkaita monelta eri toimialalta ja siten myös monenlaista asiantuntijuutta. Olen vaikuttunut siitä, millaista osaamista Suomesta ja suomalaisista yrityksistä löytyy, ja että pääsen tutustumaan näihin eri alojen ammattilaisiin. Omalle työlle tämä antaa sikäli lisäsykäyksen, että ALMA-ratkaisuilla voimme auttaa heitä entisestään”, hän sanoo.

Timo Pyhäluodolla on taustallaan yli 10 vuoden kokemus teollisuuden sähköistyksen sekä automaation investointiprojektien ja kunnossapitosuunnittelun alueella ja hänellä on erinomainen tuntemus voimalaitos- ja prosessiteollisuudesta. Lisäksi hänellä on kokemusta raskaan teollisuuden modernisointi- ja investointiprojekteista sekä tietämystä teollisuuden standardeista, tunnusjärjestelmistä ja dokumentoinnin hallinnasta. Koulutukseltaan Pyhäluoto on automaatioinsinööri.

ALMAn kollegat onnittelevat lämpimästi Pyhäluotoa nimityksestä.