Tervetuloa kanssamme Energiamessuille 25.-27.10.2022

Energiamessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.10.2022. Myös Vitec ALMA Oy on tapahtumassa mukana. Osastomme on A832.

Energia-alan päätapahtuma Energiamessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.10.2022. Joka toinen vuosi järjestettävä alansa suurtapahtuma esittelee energiantuotannon ja -teknologiat investointihankkeista laitosten käyttöön ja kunnossapitoon sekä energiatehokkaat ja kestävän kehityksen ratkaisut teollisuudelle ja kiinteistöille. Vitec ALMA Oy on tutusti messuilla mukana näytteilleasettajana. Osastomme löydät tunnuksella A832.

Ohjelmalavalla kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja

Messuilla Energian tulevaisuus -ohjelmalavalla kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja. Käsittelyssä ovat esimerkiksi näinä aikoina erityisesti askarruttava energiaturvallisuus ja energian huoltovarmuus, energiatehokkuus, älykkäät ratkaisut, kiertotalous, ilmasto ja alan tulevaisuus. Vitec ALMAn osastolla puhumme myös näistä aiheista mielellämme, ja erityisesti kuinka ALMA-järjestelmä voi olla apuna tulevaisuuden haasteissa.

Tutustu tapahtuman koko ohjelmaan.