Tervetuloa ALMA-päiville 14. - 15. syyskuuta 2023

Vitec ALMA toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Kokkolaan kuulemaan ajankohtaisia asioita ALMAsta ja Vitec ALMAn asiakkaista.

Vuonna 2022 ALMA-päiville osallistui kaikkiaan yli 80 henkeä

ALMA-päivät järjestetään vuonna 2023 Kokkolan keskustassa Tullipakkahuoneella (Tullikamarinkatu 1). Torstaina 14.9 aloitamme kello 11.00 lounaalla, ja seminaaripäivä kestää noin klo 17 asti. Tämän jälkeen syömme päivällisen ja iltaa vietämme merellä Jenny-laivalla.

llmoittaudu ALMA-päiville tästä

Mikko Hyppönen, Tamro, Helen, Keliber

Torstain 14.9. ohjelmaan sisältyvät mielenkiintoiset esitykset Tamrolta, Heleniltä ja Keliberiltä. Keynote-puhujamme on tietoturva-asiantuntija ja tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen. Häneltä saamme kiinnostavan näkemyksen tietoturvan nykytilasta ja tulevaisuuden haasteista. Lisäksi kuulemme päivien aikana ALMAn uusista ominaisuuksista ja kehityskohteista. Miten nämä uudistukset helpottavat sinun töitäsi tulevaisuudessa?

Perjantaina 15.9. meillä on tuttuun tapaan ohjelmaa puolen päivän lounaaseen saakka. Perjantain ohjelmaan sisältyy ensimmäistä kertaa järjestettävä käyttäjäfoorumi sekä useita esityksiä Vitec ALMAlta.

llmoittaudu ALMA-päiville tästä

Kuva vuoden 2022 ALMA-päivistä: Teemu Urpilainen / Vitec ALMA Oy
Kuva Mikko Hyppösestä: Joonas Kurppa / Speakersforum