Koulutukset: Ota kaikki hyöty irti ALMAsta

ALMA on monipuolinen ohjelmisto, joka joustaa ja taipuu moneen käyttöön. Parhaan hyödyn ALMAsta saat räätälöityjen koulutuksiemme kautta. Asiantuntijoidemme avulla opit ottamaan ohjelmistosta kaiken irti.

Vitec ALMAn tarjoama ALMA-ohjelmisto on monipuolinen ja joustava kokonaisuus. Ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia on paljon, joten jokaiselle asiakkaalle löytyy sopiva ratkaisu. Ohjelmisto kasvaa asiakkaan liiketoiminnan kehityksen mukana. Aluksi käytössä saattaa olla vain yksi tai kaksi ominaisuutta, mutta ajan kanssa ohjelmiston käyttöä on helppoa laajentaa uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin.

”Kaikki koulutuksemme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tunnemme asiakkaamme ja asiantuntijoidemme avulla osaamme kertoa heille, mitkä ohjelmiston ominaisuudet hyödyttävät asiakkaan liiketoimintaa parhaiten. Ylimyyntiä emme harrasta, mutta emme toisaalta jätä mitään asiakkaalle olennaisia ominaisuuksia esittelemättä. Näin toimien ohjelmistoinvestoinnista saadaan paras hyöty asiakkaalle”, kuvailee Vitec ALMAn Tanja Latomaa räätälöityjen koulutusten merkitystä.

Koulutustilaisuuksissa on tyypillisesti mukana 1-9 henkilöä. Näin keskustelua syntyy, oppiminen on nopeampaa ja jokaisen osallistujan asioihin voidaan keskittyä yksityiskohtaisesti. Koulutukset kestävät muutamasta tunnista aina muutamaan työpäivään saakka tilanteesta ja koulutustarpeesta riippuen. Koulutuskokonaisuus voidaan myös jakaa moneen osaan, jolloin koulutus ei vie kerralla liikaa aikaa muulta työnteolta.

Täsmäkoulutuksia juuri sinulle

Viime vuosina koulutukset on koronaturvallisuussyistä järjestetty lähinnä etänä. Keväällä 2023 yhä suurempi osa koulutuksista järjestetään kuitenkin taas asiakkaiden tai Vitec ALMAn omissa tiloissa. Mitä syvemmälle asiakkaan liiketoimintaan ALMA-ohjelmiston hyödyt ulottuvat, sitä tärkeämpää on asiantuntijakouluttajan fyysinen läsnäolo koulutustilaisuudessa. Lähikoulutuksissa ihmisillä on mahdollisuus keskittyä aivan uusien asioiden oppimiseen etäkoulutuksia paremmin.

”Lisätietoja koulutuksistamme saa minulta tai tukipalvelutiimiltämme. Yhteystietomme löytyvät tämän artikkelin alta. Koulutustiedusteluja voi tehdä myös alma-tekninentuki@vitecsoftware.com -sähköpostiosoitteen kautta. Palaamme yhteydenottosi jälkeen asiaan viipymättä ja pääsemme nopeasti suunnittelemaan juuri sinun yrityksellesi sopivan koulutuskokonaisuuden”, jatkaa Latomaa.

Ota yhteyttä Vitec ALMAn koulutusasioissa:
Tukipalvelu: 010 419 8540, alma-tekninentuki@vitecsoftware.com
Tanja Latomaa: 010 419 8560, tanja.latomaa@vitecsoftware.com