Nimitysuutinen: Tytti Lyden-Pohjonen aloitti Vitec ALMAssa projekti-insinöörinä

ERP-projektipäällikkönä ja järjestelmäpäällikkönä aikaisemmin työskennellyt Tytti Lyden-Pohjonen aloitti Vitec ALMAssa projekti-insinöörinä maaliskuun 2020 alussa.

Vitec ALMAssa on Tytti Lyden-Pohjosen mielestään kaikki suuremman yrityksen edut, mutta tiiviimmässä ja yhteisöllisemmässä muodossa.

Hän kertoo itse olevansa ”perusinsinööri”. Onko perusinsinööri kuitenkaan sellainen henkilö, joka on esimerkiksi ajanut rekkaa useiden vuosien ajan pitkin Eurooppaa?

Ajoin nuorempana rekkaa freelancerina, joten kuljetin kaikenlaista tavaraa aina vaarallisista aineista perusturvallisiin hedelmiin saakka eri puolille Suomea ja Eurooppaa. Ennen Vitec ALMAan tuloa työskentelin konepajayritys Ab A. Häggblom Oy:llä melkein 10 vuotta. Tänne päädyin, koska innostuin koodaamisesta ja työharjoittelun jälkeen Vitec ALMAlla oli minun työpanokselleni tarvetta, kertoo Lyden-Pohjonen.

Alunperin Lahdesta kotoisin olevalla Lyden-Pohjosella on kaksi tytärtä ja mies, joiden kanssa hän asuu nyt Kokkolassa.

”Kaikki hoituu”

Lyden-Pohjosen mukaan häneen voi olla aina yhteydessä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Parhaiten hänet tavoittaa Vitec ALMAn vaihteen kautta numerosta +358 42 42 3331 .

Perusasenteeni on, että kaikki asiat kyllä hoituvat. Usein on viisainta hoitaa kuntoon yksi asia kerrallaan, niin saadaan aikaan prosessi, jonka aikana syntyy myös valmiita kokonaisuuksia. Niitä asiakkaat useimmiten haluavat, hän pohtii.

Koodaamisesta innostunut Lyden-Pohjonen on myös kätevä käsistään. Nykyisin kädentaitojen harjoittaminen keskittyy eniten käsitöihin. Parhaillaan työn alla on villapaita. Aikaisemmin hänen harrastuksenaan ovat olleet myös metallityöt, joiden tuloksena on syntynyt esimerkiksi huonekaluja.

Odotan tulevaisuudelta kiinnostavia työprojekteja, joissa pääsee tekemään uusia asioita. Koronakriisiin suhtaudun rauhallisesti ja päivä kerrallaan, sanoo Lyden-Pohjonen.