Nimitysuutinen: Mikael Hästbacka aloitti tuotekehitysinsinöörinä

ALMA on saanut riveihinsä jälleen uuden osaajan, kun Mikael Hästbacka aloitti ALMAn tuotekehitystiimissä marraskuun alussa.

Mikael “Hese” Hästbacka on nimitetty Product Development Engineerin tehtävään ALMAlla 4.11.2019 alkaen.

Tietotekniikan insinööriksi vuonna 1999 Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta (KPAMK) eli nykyisestä Centriasta valmistuneella Hästbackalla on vahva osaaminen kehitystehtävistä. Ennen ALMAa hän työskenteli Attracs Oy:ssä 15 vuotta ohjelmistokehittäjänä.

”Edellisen työni tuoma kokemus auttaa myös ALMA:n ratkaisujen eteenpäin kehittämisessä”, hän näkee vahvuutenaan ja antinaan asiakkaille.

Tekemisen meininki innostaa

Hästbacka tunnettaan ystävien ja työtovereiden kesken sitkeänä puurtajana ja ongelmanratkojana. Motokseen ja mietelauseekseen hän tunnustaakin ”Get it done”.

Uusi työ on miehelle mieleinen ja hän kehuu ALMAlla vallitsevaa tekemisen meininkiä ja positiivista ilmapiiriä. Kiitosta saavat erityisesti työkaverit.

”Uudet kollegat ovat raudanlujia ammattilaisia, joten mikä tässä on ollessa”, hän summaa ensimmäistä kuukauttaan.

Uuteen työpaikkaansa ALMAan Hästbacka suhauttaa Teerijärveltä, jossa hän asuu vaimonsa ja aikuiselämän kynnyksellä olevien lasten kanssa. Vapaa-ajalla Hästbackan löytää usein luonnon helmasta, sillä hänen harrastuksenaan on metsästys.