Blogi: Rauhaa ja menestystä vuoteen 2024

Vitec ALMA:n vuosi 2024 tuo asiakkaille parempaa käytettävyyttä, tietoturvaa ja kestävää kehitystä sekä myös parempaa viestintää.

Vitec ALMA toivottaa rauhaa ja menestystä vuoteen 2024

Vitec ALMA on vuoden 2023 aikana toimittanut asiakkailleen monia kestäviä ja fiksumpia tiedonhallinnan ratkaisuja. Asiakkaamme ovat tyypillisesti yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla toimivia yrityksiä ja yhteisöjä. Heitä ja meitä yhdistää tarve kehittää sekä kestävämpiä että viisaampia tulevaisuuden ratkaisuja.

Ohjelmistotuotteemme kattavat asiakkaiden omaisuuden hallinnan koko elinkaaren ajan, aina toiminnan käynnistymisestä hallittuun purkamiseen tai alasajoon saakka.

 

Ohjelmistomme avulla asiakkaamme voivat ennalta ehkäistä ylimääräisiä tuotannon katkoja sekä vähentää ennalta arvaamattomien tuotantokatkosten aiheuttamia ylimääräisiä päästöjä ja kustannuksia. ALMA:n avulla asiakkaamme voi pitää huolta tuotanto-omaisuutensa oikea-aikaisesta huoltamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Samalla vähenevät tapahtumien ylläpidon manuaaliset vaiheet.

Kiitos hyvästä ja rakentavasta asiakaspalautteesta

Vitec ALMA:ssa tuotteemme ovat toimintamme keskiössä vuonna 2024. Kiitos tästä kuuluu asiakkailta saadulle hyvälle ja rakentavalle palautteelle. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta niiden käyttökokemus ja käytettävyys ovat entistä parempia. Teemme systemaattista kehitystyötä, uudistamme tuotteidemme teknologiaa ja parannamme sekä niiden käytettävyyttä että käyttökokemusta asiakkailta saadun palautteen kautta. Tämä näkyy tuotteissamme, joista tulemme vuonna 2024 viestimään webinaarien kautta sekä perinteisemmin tapaamisilla.

Yksinkertainen on kaunista, sillä yksinkertaiset ratkaisut ovat helppokäyttöisempiä ja myös kestävät käytössä pidempään. SaaS-muutos on jo tuonut suurelle osalle asiakkaistamme lisää yksinkertaisuutta ylläpitoon, tietoturvaan ja uusien tuotteiden käyttöönottoon. Panostuksemme SaaS tuotteidemme kehitykseen jatkuu myös tulevaisuudessa. Tämä tulee näkymään tuotteidemme vakiointina sekä helpompana tuotteidemme ja toimintojemme käyttöönottona asiakkailla.

 

Avoimuus ja luottamus ovat kaikkien toimivien ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden taustalla. Meillä Vitec ALMAssa ne näkyvät käytännössä parempana asiakasviestintänä ja yhteisenä tekemisenä.

Kestävä kehitys, tietosuoja ja tietoturva eivät ole vain sanoja vaan myös tekoja. Teemme töitä, jotta saamme ISO/IEC 27001-sertifikaatin sertifioitua vuoden 2024 aikana. Asiakkaille tämä näkyy parempana tietoturvana ja yhteisenä agendana.

Meille Vitec ALMA:lla kuuluu hyvää ja toivomme ensi vuodesta entistä parempaa. Toivon sinulle ja läheisillesi rauhallista joulunaikaa sekä uusia kiinnostavia tapaamisia vuoden 2024 puolella.

Tänä vuonna Vitec ALMA osallistuu yhdessä emoyhtiönsä kanssa Punaiselle Ristille suunnattuun joululahjoitukseen.

 Juha Nissilä
Vitec ALMA Oy