Blogi: Asiakaspalvelussa kaikki kerralla kuntoon ja nopeasti

Tukipalvelut ovat asiakkaille tärkeitä ohjelmistoratkaisujen hyödyntämisessä ja kehittämisessä. Vitec ALMAn periaatteena on vastata asiakkaiden kysymyksiin nopeasti ja laittaa asiat kerralla kuntoon.

Tavoitat Vitec ALMAn asiakaspalvelun puhelinnumerosta 010 419 8540 sekä sähköpostiosoitteesta alma-tekninentuki@vitecsoftware.com arkipäivisin klo 8 -16 välillä. Tukipalvelusopimuksen mukaisesti hoidamme kaikki yhteydenotot ripeästi ja sillä ajatuksella, että valmista tulee yhdellä kerralla. Kukaan ei halua palata samaan asiaan ja kysymykseen enää toista kertaa, ellei ole aivan pakko.

Sähköposti on paras tapa ottaa meihin yhteyttä, sillä viestin liitteeksi on helppo lisätä esimerkiksi ruutukaappauksia. Niiden avulla päästään nopeasti kiinni moniin kysymyksiin.

Usein puhelimitse ja sähköpostilla alkaneeseen viestinvaihtoon liittyy myös Teams-tuki, jolloin voidaan käydä ”keissi” ja kysymykset yhdessä tarkemmin läpi. Tärkeintä on joka kerta saada tilanteet nopeasti selviksi, jotta asiakkaan hyödyntämät ALMAn käyttöprosessit pysyvät tehokkaina. Siksi me olemme täällä asiakaspalvelussa valmiudessa.

ALMAn tukipalvelut ovat liiketoiminnan kehittämisen apu

Akuuttien kysymysten ja niihin liittyvien ratkaisujen lisäksi Vitec ALMAn tukipalvelu on asiakkaan hyvä kumppani myös liiketoiminnan kehittämisessä. Me tunnemme oman järjestelmämme ja sen mahdollisuudet laajasti, mutta lisäksi me tiedämme asiakaskuntamme parhaimmat käytännöt. Monilla meistä almalaisista – myös minulla - on työkokemusta asiakkaan puolella työskentelystä. Siksi asiakkaidemme haasteet ja kysymykset ovat meille hyvin tuttuja.

Pienistä asioista voi kasvaa suuria. Se on hyvä muistaa sekä haasteiden että mahdollisuuksien kohdalla. Parhaita vuorovaikutustilanteita ovat sellaiset, joissa pääsemme esittelemään asiakkaalle, kuinka ALMAa voi hyödyntää aivan uudella tavalla, uudessa prosessin vaiheessa tai uusin aikaisempaa paremmin tuloksin. Näissä kohtaamisissa toteutuu kaikkien meidän tavoittelema win-win -tilanne.

Asiantuntijuus näkyy asiakkaalle

Vitec ALMAn Tukipalvelutiimissä työskentelee tällä hetkellä kuusi ihmistä. Olemme porukka, josta löytyy sekä vuosien ja vuosikymmenten kokemusta että nuoruuden intoa. Parhaillaankin rekrytoimme uusia henkilöitä (Jos olet kiinnostunut Tukipalvelutiimissämme työskentelystä, niin laita rohkeasti meille vapaamuotoinen viesti osoitteeseen alma-tekninentuki@vitecsoftware.com ).

Asiantuntijuus on asiakkaalle tärkeää. Meidän on tunnettava hyvin sekä asiakkaamme että ohjelmistomme. Ja niin me tunnemmekin. Kun pääsemme tukemaan asiakkaan jatkuvaa toiminnan kehitystyötä, teemme ALMAsta asiakkaan kanssa yhdessä vieläkin hyödyllisemmän ja tehokkaamman. Tämä on meidän kaikkien etu!

Jatkuvaa kehitystä

Yritysten toiminnassa on aina parantamisen varaa ja joka päivä on syitä kehittää uusia tehokkaampia toimintatapoja. Tämä koskee myös tukipalveluitamme. Vitec ALMAlla me kehitämme asiakaspalautteen pohjalta omaa toimintaamme jatkuvasti sujuvammaksi.

Asiakastyytyväisyystutkimusten perusteella olemme onnistuneet toiminnassamme hyvin. Jatkuva liiketoimintamme kasvu tuo mukanaan omia haasteitaan. Niihin varaudumme tukipyyntöjen tehokkaammalla käsittelyllä, jossa kaikki toimintamme muuttuu asiakkaan suuntaan entistä läpinäkyvämmäksi. Tätä uudistusta toteutetaan jo parhaillaan tukipalvelun muun toiminnan ohessa.

Jari-Pekka Peiju
Tukipalveluidenpäällikkö
Vitec ALMA Oy