Blogi: ALMAn käyttäjäfoorumi palvelee asiakasta

ALMAn käyttäjäfoorumi on kaikille asiakkaille avoin foorumi, jossa asiakkailla on mahdollisuus oppia muiden käyttökokemuksista sekä jakaa hyviä käytäntöjä ja ideoita. Foorumeiden kantavana teemana tulevat olemaan hyvät ALMA-käytännöt.

ALMAn käyttäjäfoorumi sai alkunsa asiakaspalautteisiin liittyneistä toiveista. Ensimmäinen foorumi järjestettiin ALMA-päivien yhteydessä Kokkolassa syyskuussa 2023. Foorumin avulla ALMAn käytöstä tulee entistä ketterämpää ja jouhevampaa, jolloin se helpottaa asiakkaiden arkea ja heidän päivittäistä toimintaansa.

Ilmoittaudu seuraavaan käyttäjäfoorumiin keskiviikkona 22.11.2023 klo 9.00 - 10.00

Teknisen tiedonhallinnan sekä kunnossapidon haasteet voivat olla kompleksisia. ALMA ratkaisee nämä haasteet yhdistämällä tietoa eri osa-alueilta, jolloin tieto tulee helpommin näkyväksi. Käyttäjäfoorumin avulla me almalaiset parannamme entisestään omaa tiedonkulkua asiakkaidemme suuntaan. 

 

Käyttäjäfoorumi on erinomainen paikka keskustella hyvistä ALMAn käytännöistä ja tarjota omia vinkkejä muiden käyttöön.

 

Foorumi on käyttäjäryhmästä riippumatta avoin kaikille asiakkaillemme - niin asentajille kuin pääkäyttäjille sekä myös kaikille siltä väliltä.

Foorumi kerran kvartaalissa

Syyskuun ensimmäinen foorumi keskittyi MobiiliALMAn sekä työpöytäsovelluksen ominaisuuksiin ja käytänteisiin. Aiheina olivat muun muassa vaiheiden pikakuittaus, massapäivitys sekä erilaiset hakutoiminnot. 

Ilmoittaudu seuraavaan käyttäjäfoorumiin keskiviikkona 22.11.2023 klo 9.00 - 10.00

Seuraava foorumi järjestetään Teamsin välityksellä keskiviikkona 22.11.2023 klo 9.00 – 10.00. Voit lähettää meille kysymyksiä ja vinkkejä jo etukäteen joko ilmoittautumislinkin kautta tai sähköpostitse alma@vitecsoftware.com 

Tapaamisiin Teamsissa 22.11.2023!

Vitec ALMAn käyttäjäfoorumitiimi