ALMAn uutiskirjekysely päättyi – kiitos vastaajille: kirje ilmestyy jatkossakin

ALMAn uutiskirjekyselyn vastauksista saimme vastauksen sille, jatkuuko kirjeiden tekeminen jatkossakin. Kiitos saamastamme palautteesta - kyllä jatkuu!

ALMA viestii kuulumisiaan asiakkaille erillisellä uutiskirjeellä noin neljä kertaa vuodessa. Toukokuun lopulla lähetetty uutiskirjekysely antoi meille mukavasti vahvistusta sille, että teemme kirjettä ilolla myös jatkossa.

”Uutiskirjeen tekeminen osoittaa yrityksen aktiivisuutta ja asiakas saa tiedon tärkeimmistä muutoksista.” Näin kommentoi yksi kyselymme vastaajista vapaan sanan osiossa, ja tästä syystä ALMAn uutis- ja asiakaskirjeitä säännöllisesti lähetetäänkin.

”Olemme kuitenkin pohtineet tämän sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme arvoa vastaanottajille, joten toukokuun uutiskirjeen jälkeen oli hyvä lähettää perään yleinen kysely kirjeestämme ja sen sisällöstä”, kertoo ALMAn talouspäällikkö Tanja Latomaa.

Kyselyyn vastaajista pääsääntöisesti noin 90 % arvosti niin kirjeen sisältöä kuin sen lähetystapaa ja ilmestymisaikataulua.

Kyselyn palkintona on nyt arvottu Finnkinon lahjalippuja. Otamme arvonnan voittajiin yhteyttä erikseen. Kiitos kaikille vastanneille.