ALMAn tuotekehitys jatkuu vahvana vuonna 2023

Vuosi 2023 jatkuu Vitec ALMAssa siitä, mihin edelliset vuodet ovat asiakkaamme jo turvallisesti johdattaneet. ALMA-ohjelmiston tuotekehitys on jatkuva prosessi, samoin asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden parantaminen. Kehitämme toimintaamme määrätietoisesti myös vuonna 2023.

Pari viime vuotta ovat karaisseet meidät kaikki siihen, että asiat muuttuvat nopeasti. Aikaisemminkin on juhlapuheissa julistettu, että ”elämme murrosaikoja”. Nyt pari viime vuotta ovat tehneet nuo juhlapuheet surullisen tosiksi ja konkreettisiksi. Tässä muutoksessa olemme Vitec ALMAssa olleet itse mukana, mutta samalla myös asiakkaidemme tukena.

Suurten muutosten keskellä on monien toimintatapojen muututtava. Yritykset osaavat kriisien vuoksi varautua nyt odottamattomiinkin myllerryksiin aikaisempaa paremmin. Kriisejä osataan myös ennakoida jo etukäteen. 

Olemme Vitec ALMAssa onnistuneet auttamaan asiakkaitamme monien viime aikojen haasteiden keskellä, josta tunnen suurta tyytyväisyyttä. Esimerkiksi SaaS-mallimme ansiosta asiakkaamme ovat voineet keskittyä entistä tehokkaammin omiin ydintoimintoihinsa.

”Pidä datasta huolta, se susta huolen pitää”

Kun datasta pitää hyvää huolta, saa siitä paljon enemmän irti niin arjessa kuin kriisien keskellä. Datan avulla omaa toimintaa ja tuotantoprosessia voi kehittää jatkuvasti tehokkaammaksi. Samalla voi myös vähentää ympäristöpäästöjään. Luotettavan ohjelmiston ja datan avulla ennakoimattomia tuotantokatkoksia ei synny, jolloin tuotantoon käytettyä energiaa ei kulu hukkaan.

Kun tehostuneen kunnossapidon yhdistää jalostetun tiedon nopeaan liikkumiseen yrityksen toimipisteiden ja toimintojen välillä, vähenee fyysisen liikkumisen tarve selvästi. Turhat ajelut ja matkat jäävät tekemättä. Hiilijalanjälki pienenee ja ympäristö kiittää.

”Rely today and tomorrow” on brändilupauksemme, jolla viittaamme vastuulliseen datan käsittelyyn, tasaiseen jatkuvuuteen ja jatkuvaan parantamiseen. Asiakkaidemme tiedot ovat turvassa järjestelmissämme ja niitä voi luotettavasti siirtää ihmisten, yrityksen toimintojen ja sijaintipaikkojen välillä.

RCM palveluksessanne

Esimerkiksi ALMA-ohjelmiston tukema luotettavuuskeskeinen kunnossapitomenetelmä RCM (Reliability Centered Maintenance) parantaa tuotannon turvallisuutta, tuottavuutta ja käytettävyyttä sekä saa aikaan kustannussäästöjä. Sen avulla on mahdollista tehdä vastuullisia ja kestäviä päätöksiä, joilla tuotantoa voidaan kehittäää pitkällä aikajänteellä.

Turvallinen ja laadukas data, jota ylläpidetään ja jalostetaan entistä paremmaksi kunnossapidon omaisuudenhallinnalla, on avain vastuulliseen ja kestävään päätöksentekoon. Datan avulla voidaan ottaa isoja kehitysaskeleita, vähentää asiakkaidemme hiilijalanjälkeä sekä parantaa heidän tuottavuuttaan.

Juha Nissilä
Toimitusjohtaja
Vitec ALMA Oy