ALMAn Hannu Raudasojalle Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein

Hannu Raudasoja on työskennellyt Vitec ALMA Oy:n palveluksessa yli kolme vuosikymmentä. Miehen ansiokas työura innoitti meitä hakemaan hänelle Suomen Valkoisen Ruusun mitalia.

Hannu Raudasojan työura ALMAlla alkoi vuonna 1987. Tuolloin yrityksen ensimmäiselle asiakkaalle Kemiralle toimitettiin Macintosh-pohjainen tehdasverkko, jossa yksi muutos päivittyi kaikille käyttäjille reaaliajassa.

Ajatus kunniamitalista pitkäaikaiselle työntekijälle lähti Raudasojan esimieheltä Toni Penttilältä.

”Hannun yli kolmen vuosikymmenen ura meillä on vertaansa vailla. Hänellä on keskeinen rooli Suomen teollisuudessa laajasti käytössä olevan elinkaaren omaisuudenhallintajärjestelmän tuotekehityksessä. Hänen pitkäjänteinen työskentelynsä ja sitoutuneisuutensa saman työnantajan palvelukseen on ihailtavaa.”
”Hannu on myös kehittänyt itseään vuosien saatossa teknologioiden muuttuessa ympärillä. Lisäksi hänellä on peräti kaksi diplomi-insinööritutkintoa. Ensimmäinen mekaanisen konerakennuksen puolelta ja toinen informaatioteknologiasta”, Penttilä kertoo.

Tuotekehityspäällikkö Raudasoja on työyhteisössään arvostettu ja pidetty kollega, joka toimii aina esimerkillisesti ja avuliaasti. Hän on toiminut myös Keski-Pohjanmaan maakuntakuoron hallituksen puheenjohtajana 10 vuotta.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein myönnettiin Hannu Raudasojalle itsenäisyyspäivänä 2020 Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestarin, presidentti Sauli Niinistön toimesta.

Lue lisää:

Lue myös Hannun oma haastattelu työstään syksyltä 2019