ALMA-päivät 2021: Tervetuloa Kokkolaan 9.-10.9

Vuoden 2021 ALMA-päivien järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa. Asiakasesityksissä kuulemme muun muassa Boliden Kokkolan, Cabb Chemicalsin ja Pouttun kokemuksia omaisuudenhallinnan kehittämisestä ja tietojärjestelmäuudistuksista.

Viime vuonna emme päässeet kokoontumaan yhdessä asiakkaidemme ja henkilöstömme yhteisille ALMA-päiville, mutta 9.-10. syyskuuta otamme tapahtumasta kaiken irti.

Torstaina 9.10 seminaaripäivän ohjelmassa Kokkolan Tullipakkahuoneella on mukana mielenkiintoisia asiakasesimerkkejä: Boliden Kokkola, Cabb Chemicals ja Pouttu. He avaavat kokemuksiaan omaisuuden hallinnan kehittämisestä ja tietojärjestelmäuudistuksista erilaisissa teollisuusympäristöissä. Kuulemme muun muassa, kuinka aikaisemmin sähkö- ja automaatiosuunnittelussa ja tiedonhallinnassa hyödynnettyjä ALMA-järjestelmiä laajennetaan kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmiksi, millaisia asioita järjestelmäuudistuksissa voi tulla vastaan ja kuinka ALMA auttaa täyttämään laatujärjestelmä- ja viranomaisvaatimukset sekä paljon muuta.

Asiakascasejen lisäksi Keynote-puhujavieraanamme kuulemme Herkko Plitiä, joka kertoo meille energiamurroksesta, sen ratkaisuista ja näiden vaikutuksista yhteiskuntaamme. Päivän päättää risteily Jenny-laivalla Kokkolan edustalla.

Perjantaina 10.9 ohjelmassamme on yritysvierailu sekä Kokkolan suurteollisuusalueen esittelykierros.

Kuvassa vuoden 2019 ALMA-päivien osanottajia. Kuva: Tia Härkönen