Janne Lapista Vitec ALMAn uusi myyntijohtaja

Janne Lappi on aloittanut 1.6.2023 Vitec ALMA Oy:n myyntijohtajana. Aikaisemmin yrityksen liiketoimintapäällikkönä työskennelleellä Lapilla on pitkä kokemus ja vahvat näytöt menestyksekkäästä tuote- ja ohjelmistomyyntitiimin vetämisestä sekä myyntiprosessien kehittämisestä.

Janne Lappi
”Jannen asiantuntemus on arvokasta tulevaisuuden haasteidemme kannalta, kun muutamme projektipohjaista myyntiämme entistä enemmän tuotelähtöiseksi. Samalla kehitämme asiakaskokemusta entistä paremmaksi”, kertoo Vitec ALMAn toimitusjohtaja Juha Nissilä.

”Janne on innostunut ja motivoitunut kehittämään Vitec ALMAn myyntiä pitkäjänteisesti, aina Vitecin arvoja kunnioittaen. Olemme vakuuttuneita siitä, että hänen osaamisensa ja sitoutuneisuutensa näkyvät asiakkaillemme parempana palveluna ja menestyksenä”, jatkaa Nissilä.

Niko Pahkala Vitec Katrinan toimitusjohtajaksi

Vitec ALMAn pitkäaikainen varatoimitusjohtaja Niko Pahkala on valittu 1.6.2023 alkaen Vitec Katrina Oy:n toimitusjohtajaksi. Vitec Katrina Oy tuottaa ohjelmistoja seurakunnille ja julkiselle sektorille.

”Kiitämme Nikoa monista vuosista Vitec ALMAn palveluksessa ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä uusissa tehtävissä Vitec-perheen sisällä”, kiittelee Juha Nissilä.