ehsqALMA sopii kunnossapidon turvallisuus- ja laatutoimintaan

ehsqALMA on ratkaisu turvallisuus-, ympäristö-, hyvinvointi- ja laatutoiminnan hallintaan ja kehittämiseen teollisuuden kunnossapidossa ja omaisuudenhallinnassa. Sen avulla kokoat esimerkiksi laatupoikkeamat, laadunhallinnan, turvallisuusdokumentoinnin, alihankkijat, työluvat ja riskiarvioinnin yhteen kattavaan teollisuuden kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmään.

EHSQ on lyhenne sanoista environment, health, safety ja quality ja sillä tarkoitetaan ympäristö-, työhyvinvointi-, turvallisuus- ja laatutoiminnan hallinnointi- ja kehitystyötä yrityksissä. ehsqALMA kytkee turvallisuus- ja laatutoiminnan saumattomasti koko yrityksesi toiminnanohjausjärjestelmään.

Miksi ehsqALMA sopii teknisen alan turvallisuus- ja laatutoimintaan?

ALMA toiminnanohjausjärjestelmän avulla voimme esittää laitoksesi toiminnan laitehierarkiaa laajemmasta näkökulmasta.

ALMAssa voit tarkastella laitostasi kiinteistöjen, koneiden ja laitteiden, prosessien tai automaatioiden näkökulmasta. ehsqALMA moduulin avulla voit lisätä järjestelmään myös esimerkiksi henkilöstöresurssit, alihankkijat ja työluvat. ALMAssa näiden teknisten osioiden, tapahtumien ja henkilöiden välille voi muodostaa rajattomasti riippuvuuksia ja tietoja voi käsitellä rajattomasti eri osioiden yli.

Tämä tekee ALMAsta ainutlaatuisen järjestelmän markkinoilla. ALMA toiminnanohjausjärjestelmän ja sen ehsqALMA moduulin avulla yhdistät yrityksen kunnossapidon, omaisuudenhallinnan ja EHSQ:n yhdeksi saumattomaksi järjestelmäksi.

ehsqALMAn ominaisuudet

  • Ilmoituskanava laatu-, turvallisuus- ja ympäristöpoikkeamille
  • Työlupien ja muiden lupakäytäntöjen dokumentinhallinta
  • Alihankkijoihin ja henkilöihin sidotut pätevyyksien ja työlupien hallinta
  • Riskiarviot vakuutusyhtiöiden vaatimusten mukaan
  • Pikariskiarviot ja pienriskiarviot ennen toimenpiteitä
  • Voi käyttää tukena laatustandardoinnin vaatimassa dokumentoinnissa
  • Tapahtumakulkujen kirjaus
  • Auttaa tunnistamaan laiterikkojen aiheuttamat laadulliset virheet
  • Helppo mobiilikäyttö 
  • Mahdollisuus anonyymiin palautekanavaan

Liitä ehsqALMA osaksi ALMAn toiminnanohjausjärjestelmää ja otat haltuusi kunnossapidon ja omaisuudenhallinnan koko ketjun: poikkeustapahtumat, korjaukset, kustannukset, aikataulut ja henkilövastuut. 

ALMA skaalautuu myös yrityksesi koon tarpeen mukaan ja se on mahdollista integroida muihin henkilötietoja käsitteleviin hr-järjestelmiin, kunhan tietyt toisissa järjestelmissä käsiteltävät luottamukselliset henkilötiedot rajataan pois.

Ota yhteyttä!

Jos haluat tutustua tarkemmin ALMA®-toiminnanohjausjärjestelmään ja laatu- ja turvallisuustoiminnan hallintaan ehsqALMAn avulla, kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Katso yhteystiedot