Tietoa meistä

Vitec ALMA Oy kehittää ja ylläpitää ALMA® suunnittelu-, kunnossapito-, teknisen tiedon ja tapahtumien hallintajärjestelmää ja siihen liittyviä palveluita.
Tietojärjestelmätoimittajana tunnemme hyvin eri toimialojen tiedon logistiikan. Me Vitec ALMAlla otamme tarvittaessa tuotantolaitoksen koko elinkaaren hallintaamme: varmistamme, että asiakkaamme tieto pysyy varmassa tallessa ja on aina hyödynnettävissä ajantasaisesti.

Taustalla liki 40 vuoden kehitystyö

ALMA-ohjelmistoa on kehitetty vuodesta 1986 lähtien. Liki 40 vuoden ajan olemme keskittyneet kehittämään tietojärjestelmää yhteistyössä asiakkaiden ja tietoliikenne- sekä teollisuusalan yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Nykyään meitä on lähes 40 ammattilaista. Ohjelmisto- ja tuoteratkaisuissa näkyy henkilöstömme syvällinen asiantuntemus ja pitkä kokemus teollisuuden ja eri toimialojen projekteista, toimintaprosesseista, kunnossapidosta sekä tiedonhallinnasta.

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa rakennamme tulevaisuuden ratkaisuja, jotka tehostavat ja helpottavat liiketoimintojen hallintaa eri aloilla.

Laatu, sertifikaatit ja tunnustukset

Me tiedämme, mitkä tiedot ovat arvokkaita tuotannolle ja sen toiminnoille sekä miten ne tallennetaan. Tunnistamme millaiset käyttöliittymät sopivat eri ammattialoille, kuinka tiedot saadaan reaaliaikaisiksi ja miten tiedot linkitetään muihin järjestelmiin tai otetaan etäkäyttöön.

ISO Certified

ISO 9001:2015 quality certificate (No. 68307-2009-AQ-FIN-FINAS).

Luotettava Kumppani

Olemme Luotettava Kumppani-palvelussa mihin kaikki tilaajavastuun vaatimat tiedot päivittyvät automaattisesti.

Organized

Olemme PSK Standardisointi yhdistyksen jäsen.

Suomen vahvimmat Platina 2016 - 2024

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.

Miten Vitec ALMA tukee asiakkaitaan?

Katso ja kuuntele video, jossa Vitec ALMAn toimitusjohtaja Juha Nissilä kertoo ALMA-ohjelmiston hyödyistä asiakkaille.