Me

Vitec ALMA Oy kehittää ja ylläpitää ALMA® suunnittelu-, kunnossapito-, teknisen tiedon ja tapahtumien hallintajärjestelmää ja siihen liittyviä palveluita.
Tietojärjestelmätoimittajana tunnemme hyvin eri toimialojen tiedon logistiikan. Vitec ALMA ottaa tarvittaessa tuotantolaitoksen koko elinkaaren hallintaansa: varmistamme, että asiakkaamme tieto pysyy varmassa tallessa ja on aina hyödynnettävissä ajantasaisesti.

Taustalla yli 30 vuoden kehitystyö

  • ALMA-ohjelmistoa on kehitetty vuodesta 1986 lähtien yhteistyössä asiakkaiden ja tietoliikenne- sekä teollisuusalan yhteistyökumppaneiden kanssa.
  • Ohjelmisto- ja tuoteratkaisuissa näkyy henkilöstömme syvällinen asiantuntemus ja pitkä kokemus teollisuuden ja eri toimialojen projekteista, toimintaprosesseista, kunnossapidosta sekä tiedonhallinnasta.

Laatu, sertifikaatit ja tunnustukset

Me tiedämme, mitkä tiedot ovat arvokkaita tuotannolle ja sen toiminnoille sekä miten ne tallennetaan. Tunnistamme millaiset käyttöliittymät sopivat eri ammattialoille, kuinka tiedot saadaan reaaliaikaisiksi ja miten tiedot linkitetään muihin järjestelmiin tai otetaan etäkäyttöön.

ISO Certified

ISO 9001:2015 quality certificate (No. 68307-2009-AQ-FIN-FINAS).

Luotettava Kumppani

Olemme Luotettava Kumppani-palvelussa mihin kaikki tilaajavastuun vaatimat tiedot päivittyvät automaattisesti.

Organized

Olemme PSK Standardisointi yhdistyksen jäsen.

Miten Vitec ALMA tukee asiakkaitaan?

Katso ja kuuntele video, jossa Vitec ALMAn toimitusjohtaja Juha Nissilä kertoo ALMA-ohjelmiston hyödyistä asiakkaille.